Sportcentrum Hulsberg is nu Zone10!

Sportcentrum Hulsberg gaat verder onder de naam Zone10! Naast tennis en onze leisure activiteiten Paintball, Airsoft voor kinderen en Arrow Battle, zullen er vanaf januari 2018 diverse nieuwe activiteiten worden aangeboden. Voor een preview zie nu Zone10.nl.

events

Fietsarrangement

bij Sportcentrum Hulsberg
Met ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur en op slechts 5 min. afstand van Valkenburg zijn wij het ideale start- en eindpunt voor jouw tochten.Na een prachtige fietstocht of pittige training in het mooie Zuid Limburgse Heuvelland eerst lekker douchen, aan schuiven voor een stevige pastamaaltijd en na een afzakkertje ga je weer lekker opgefrist en voldaan naar huis!
Contact ons
Clinics
In ons netwerk zitten een aantal oud-profwielrenners, o.a. met ervaring en etappezeges in de Tour de France. Wij zijn hierdoor in de gelegenheid wielerclinics aan te bieden met professionele begeleiding, waaronder Bart Voskamp, Marc Lotz en Ad Wijnands. Als ervaringsdeskundige kan uw begeleider u als geen ander voorzien van adviezen uit de professionele wielerwereld, maar ook uw groep boeien met anekdotes uit het verleden en eventueel een wielerquiz.
Arrangementen
Wij kunnen u diverse arrangementen bieden, afhankelijk van uw wensen. Wilt u alleen parkeren en na afloop van uw tocht een kop koffie en lekker douchen, of wilt u na aankomst een lekker ontbijt en bij terugkomst een stevige pastamaaltijd?
Meer mogelijkheden
Informeert u naar onze mogelijkheden.

Fietsarrangementen Impressie


Volg
Ons