Adverteren

Sportcentrum Hulsberg is nu Zone10!

Sportcentrum Hulsberg gaat verder onder de naam Zone10! Naast tennis en onze leisure activiteiten Paintball, Airsoft voor kinderen en Arrow Battle, zullen er vanaf januari 2018 diverse nieuwe activiteiten worden aangeboden. Voor een preview zie nu Zone10.nl.

service

Adverteren

Sportcentrum Hulsberg
Wekelijks bezoeken zo’n 2000 sporters en supporters Sportcentrum Hulsberg. Het sportcentrum heeft naast een lokale functie, ook een regionale uitstraling. Diverse verenigingen uit het ‘Groot Nuthse’ hebben onze hal als trainings- en wedstrijdlocatie. Recent hebben wij ons aanbod behoorlijk uitgebreid waardoor de bezoekersaantallen in de toekomst flink zullen toenemen.
Contact ons
Mogelijkheden

Binnen Sportcentrum Hulsberg hebben wij verschillende mogelijkheden tot het uiten van uw reclamecampagne. Standaard kunnen wij u onderstaande mogelijkheden bieden. Uiteraard zijn combinaties/maatwerk ook mogelijk. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Kantine

Kantine

De aluminium lichtreclamebak in onze gezellige kantine kan voorzien worden van uw logo en/of tekst in kleur. De reclame mogelijkheid heeft een afmeting van 0,51 x 0,49 meter en is permanent voorzien van verlichting.
Sporthal

Sporthal

Een reclamebord in de sporthal heeft een afmeting van 3 x 0,65 meter en zal voorzien worden van uw logo en/of tekst in kleur. Voor de aanmaak van het reclamebord wordt eenmalig de aanmaakkosten van het bord in rekening gebracht.
Tennishal

Tennishal

Een reclamedoek in de tennishal tegen de achterwand heeft een grootte van 12 x 5 meter. Door de grootte van dit doek is het permanent zichtbaar vanuit de kantine en de bar. De kosten van de aanmaak worden op aanvraag verstrekt.


Volg
Ons