Sportcentrum Hulsberg is nu Zone10!

Sportcentrum Hulsberg gaat verder onder de naam Zone10! Naast tennis en onze leisure activiteiten Paintball, Airsoft voor kinderen en Arrow Battle, zullen er vanaf januari 2018 diverse nieuwe activiteiten worden aangeboden. Voor een preview zie nu Zone10.nl.

service

Bespanservice

bij Sportcentrum Hulsberg
De spanning van je racket neemt af onder invloed van je speelfrequentie. Het kan zijn dat je meer kracht moet gaan gebruiken wat kan leiden tot overbelasting. Het kan ook zijn dat je minder gevoel in je slagen hebt en dat je de ballen minder goed kan sturen. Ook zonder te spelen verliest een tennissnaar zijn spanning. Ons advies: laat regelmatig je tennisracket bespannen.
Maak een afspraak!
Bespannen
Wij bespannen rackets het hele jaar door in eigen beheer. Indien nodig heb je je racket binnen 24 uur weer terug. Ook kunnen we je racket verder voorzien van een nieuwe (over-) grip, toptape en eventueel demper. We hebben een scala aan snaren in huis, zodat we elke tennisser een prima snaar kunnen bieden.

Prijzen racket bespannen

   Prijs
Bespannen  v.a.€22,50 *
Grip €5,00 **
Overgrip €1,00 **
Toptape €0,50

* de prijzen variëren van € 22,50 tot en met € 27,50. We hebben een scala aan snaren in huis, zodat we elke tennisser een prima snaar kunnen bieden.

**prijs geldig in combinatie met nieuwe bespanning.


Volg
Ons