Over Ons

Sportcentrum Hulsberg is nu Zone10!

Sportcentrum Hulsberg gaat verder onder de naam Zone10! Naast tennis en onze leisure activiteiten Paintball, Airsoft voor kinderen en Arrow Battle, zullen er vanaf januari 2018 diverse nieuwe activiteiten worden aangeboden. Voor een preview zie nu Zone10.nl.

service

Over Ons

Sportcentrum Hulsberg
Sportcentrum Hulsberg staat bekend als de meest centraal gelegen tennis- en sporthal van Zuid Limburg, op slechts een steenworp afstand van Valkenburg a/d Geul, Heerlen en Maastricht. Hulsberg ligt direct aan de A79, de snelweg Maastricht - Heerlen. Sinds januari 2006 zijn John en Ageeth Wijts de trotse eigenaren van Sportcentrum Hulsberg.
Contact ons
Activiteiten
bij Sportcentrum Hulsberg
Sinds de zomer van 2014 zijn de activiteiten uitgebreid met kinderpaintball en vanaf de zomer van 2015 met kinderairsoft. Het bos aan de achterkant van het pand is ingericht voor een aantrekkelijke speellocatie, waar kinderen vanaf 8 jaar in een omheind gebied kunnen paintballen en airsoften (vanaf 11 jaar). Ouders, begeleiders en toeschouwers kunnen de hele speellocatie overzien. Onze laatste nieuwe activiteiten zijn bubblevoetbal en arrow battle, terwijl we ook nog speedbadminton aan ons aanbod hebben toegevoegd.
Service
bij Sportcentrum Hulsberg
Parkeren kan direct (en gratis) voor de deur, u kunt gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk, tijdens en na afloop van uw activiteit kunt u gebruik maken van onze gezellige kantine.


Volg
Ons