Sportcentrum Hulsberg is nu Zone10!

Sportcentrum Hulsberg gaat verder onder de naam Zone10! Naast tennis en onze leisure activiteiten Paintball, Airsoft voor kinderen en Arrow Battle, zullen er vanaf januari 2018 diverse nieuwe activiteiten worden aangeboden. Voor een preview zie nu Zone10.nl.

Voor bedrijven
service

Voor bedrijven

bij Sportcentrum Hulsberg
Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een leuke en gezellige locatie om een uitje te (laten) organiseren? Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 20 t/m 700 personen. Daarnaast liggen wij het meest centraal in Zuid Limburg, waardoor wij vanaf Maastricht, Parkstad, Valkenburg en Sittard-Geleen zeer snel en gemakkelijk via goede aansluitingen te bereiken zijn.
Contact ons
Mogelijkheden
Een greep uit onze mogelijkheden: tennisclinics, bubblevoetbal, arrow battle, speedbadminton, wandel- en/of fietstochten in de regio (Cauberg, Keutenberg, alles ligt in onze nabije omgeving), Nordic Walking, handboogschieten, klimmen, jeu de boules, badminton, handbalclinics, of misschien een gewoon potje voetballen tegen een relatie? Ook een combinatie met een kinderactiviteit is mogelijk. Wij bieden op onze eigen locatie kinderpaintball of airsoft aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Bel of mail ons voor de mogelijkheden! Wij bezoeken u graag om uw wensen te bespreken.
Combinaties
Heeft u daarnaast ook al eens gedacht aan bedrijfstennis? Een uurtje tennis, gecombineerd met een ontbijt en lunch.
Grote groepen
Onze sporthal kan ingericht worden voor feesten voor groepen tot ongeveer 700 personen.


Volg
Ons